De verzendkosten voor mijn rekening.

De feestdagen zijn weer in aantocht en dat is vaak een dure tijd. We geven elkaar cadeautjes en genieten met elkaar van deze bijzondere periode van het jaar. Wat is er prettiger dan in een lekker warme kamer met een goed boek zitten te lezen. Mijn eerste boek: “Heeft God nog wel de tijd?” is een boek dat je, volgens één van de lezers, aan de hand meeneemt door de gedachten rondom God en de tijd.

De eerste reacties zijn hele bemoedigende reacties waarin mensen laten zien dat God door dit boek ogen heeft geopend en de lezers meer zicht hebben gekregen op Gods grootheid. Een ander reageerde op de volgende manier: “Het lezen van de Bijbel is anders geworden, onderwerpen vallen op z’n plaats, God is nog groter dan ik ooit heb gedacht. Nu is de kans om dit boek zonder verzendkosten in bezit te krijgen. We zullen het boek zo snel mogelijk versturen.

Over Enganneo_@onnaH_eppinS

Ik ben docent in hart en nieren. Dagelijks geef ik les in het voorgezet onderwijs, daarnaast geef ik les aan de Evangelische Toerusting School. Ik ben opgeleid aan de Evangelische Bijbelschool die toen in Doorn zat. Binnenkort komt mijn eerste boek uit met de titel: "Heeft God nog wel de tijd?"

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.