Bestanden zijn naar de drukker.

Vandaag was de grote dag, na maanden hard werken is het eindelijk zo ver. De bestanden zijn naar de drukker en met een week of drie worden de boeken geleverd. Spannend of beter gezegd, heel spannend. Hoe zal het boek er nu echt uit zien. Nu maar geduldig wachten. Ik ben het bestand aan het ombouwen voor een e-book. Vast ook weer een hele klus. Moet ik zo ook maar eens aan beginnen. Vandaag lekker in de tuin gewerkt, nog even gekeken bij de vijver die ik begin mei in de tuin heb gemaakt. Misschien moet ik daar eens wat vaker in zitten turen. Het viel me op dat er een libelle een plekje heeft gevonden en er zitten al verschillende waterdiertjes, waar ik de naam niet IMG_20160621_195834van ken, in de vijver. Op het riet voor het donkere blad zie je de libelle. Prachtig om te zien hoe mooi de waterdruppels op dat donkere blad naar voren komen.

Wat heeft God het allemaal toch mooi gemaakt. Wat een voorrecht dat wij daar van mogen genieten.

Over Enganneo_@onnaH_eppinS

Ik ben docent in hart en nieren. Dagelijks geef ik les in het voorgezet onderwijs, daarnaast geef ik les aan de Evangelische Toerusting School. Ik ben opgeleid aan de Evangelische Bijbelschool die toen in Doorn zat. Binnenkort komt mijn eerste boek uit met de titel: "Heeft God nog wel de tijd?"

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.