Er stond een kleine vrachtauto voor de deur

IMG_20160707_153536Afgelopen donderdag stond opeens deze kleine auto voor de deur. Het was de dag waarop de boeken van de drukker zouden komen en ik kreeg het opeens heel benauwd. Hoeveel zou dat zijn 500 boeken? Toen ik in de auto keek was ik gerust gesteld. In deze vrachtauto stond nog één pallet met 7 doosjes. Verder was hij helemaal leeg. Hoe heeft een expediteur het kunnen verzinnen om zo’n enorme auto in ons straatje voor de deur te zetten. Toen alles uiteindelijk in de gang stond was het in de gang wel weer een hele stapel met boeken.

IMG_20160707_184219 Maar trots dat het allemaal is gelukt. Trots dat er nu een eind is gekomen aan maanden wachten tot het eindelijk zover is. Gelukkig was er nog een plekje te vinden in een kast op de zolder. Daar staan ze te wachten totdat iemand het verlangen heeft om het boek te lezen. Ben benieuwd wat het allemaal uit gaat werken.

Over Enganneo_@onnaH_eppinS

Ik ben docent in hart en nieren. Dagelijks geef ik les in het voorgezet onderwijs, daarnaast geef ik les aan de Evangelische Toerusting School. Ik ben opgeleid aan de Evangelische Bijbelschool die toen in Doorn zat. Binnenkort komt mijn eerste boek uit met de titel: "Heeft God nog wel de tijd?"

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.