Over mij

In 1961 ben ik geboren in Aalten in de Achterhoek. Tijdens een concert van “New Hope” ben ik tot bekering gekomen. In de jaren daarna ben ik actief geweest binnen het Youth For Christ werk. In 1981 ben ik gaan studeren aan de Evangelische Bijbelschool in Doorn.

Na de studie aan de Evangelische Bijbelschool ben ik op allerlei manieren betrokken geweest bij het vertellen over de Liefde van de Here Jezus. Daar heb ik mijn vrouw ook leren kennen en de Heer heeft ons gezegend met drie kinderen.
Regelmatig heb ik gesproken in kerkdiensten, meegedaan aan evangelisatie acties en 1997 zijn we naar Emmeloord verhuisd, waar ik een aantal jaren voor Operatie Mobilisatie heb gewerkt. In dat jaar ben ik ook gevraagd als docent bij de Evangelische Toerustingsschool, waar ik nog steeds les geef. Na een periode van ziekte ben ik uiteindelijk als docent Godsdienst gaan werken in het voortgezet onderwijs. Sinds 1998 ben ik als docent Oude Testament betrokken bij de Evangelische Toerusting School. Dit is een studie voor volwassen die samen in 4 jaar de hele Bijbel doorlezen en bestuderen. Ik heb daar veel leerlingen zien groeien in hun geloof. Sommigen hebben inmiddels verantwoordelijkheden in verschillende gemeenten op zich genomen.

Naast al deze activiteiten ben ik het afgelopen jaar begonnen met schrijven. De gesprekken met de leerlingen zijn een bron van veel vragen, waarvan er een aantal in mijn eerste boek worden beantwoord. De meest gestelde vraag is: “Waar komt God vandaan?” Daar kun je natuurlijk best iets over zeggen, maar de ontdekking dat er bij God geen tijd is, heeft voor mij heel veel vragen beantwoord en is voor mij een rijke zegen geweest.